Reglament:

La cursa es celebrarà el diumenge 17 d’abril de 2016, amb sortida a les 10:00h. del marge esquerra del riu Segre, alçada estàtua Transsegre; i es donarà com a tancada a les 1,5h. d’haver començat. Cursa oberta a tothom, amb ganes de vèncer qualsevol de les dues distàncies proposades, 10km i 5km. També es proposarà, un recorregut de 3km, amb modalitat de caminada popular.

El recorregut de les curses, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui la participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit.

Els drets d’inscripció per poder-hi participar són de 7 €, que donen dret a pitral numerat amb xip de control, i gorra obsequi identificativa de la jornada.

A efectes d’assegurança i responsabilitat, els participants nascuts al 2008 i posteriors caldrà que vagin acompanyats d’un adult durant el transcurs de la marxa o recorregut. Aquesta persona responsable haurà d’identificar-se a l’apartat d’observacions del formulari d’inscripció, en el cas contrari es donarà per nul·la la inscripció.

La participació a la cursa garanteix disposar de servies alternatius i annexos a la mateixa; descarrega de diploma commemoratiu personalitzat, amb nom i temps oficial, foto i vídeo d’arribada i accés a l’àlbum de la cursa amb un extens recull de fotos. També l’accés als tallers i zona lúdica habilitada en els espais contigus a l’arribada i actuacions varies que amenitzaran el matí de la jornada atlètica.

S’habilitaran zones varies d’estacionament el màxim properes al punt de sortida, servei de guarda-roba al punt de sortida; i el pavelló del molí de l’esquerrà, amb el servi de vestidors i dutxes per qui ho necessiti.

Els participants trobaran avituallaments durant la cursa, cada 2’5 km i al finalitzar la mateixa.

L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa, però queden exempts les cobertures per lesions derivades de la mateixa acció.

Les inscripcions es tancaran el dijous 14 d’abril, o quan s’arribi a 2500 participants. Els participants podran passar a recollir la gorra identificativa, el xip i el pitral per la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta de Balaguer, de dilluns a divendres en horari de 7.00 a 14.30 hores. No es farà entrega del material, fins que es confirmi el pagament de la inscripció. El mateix dia l’organització habilitarà una carpa per recollir la gorra i pitral als que prèviament no ho hagin pogut fer.

Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització, que serà inapel·lable.

Per a més informació truqueu al 973 45 09 15.