GORRA  2017 DISSENYADA PER MUNICH

Recordeu que el Posa't la Gorra Balaguer del 2018 serà el dia 5 i 6 de Maig i que tindrem moltes sorpreses que us anirem explicant més endavant!
NO US HO PERDEU! AQUEST ANY L'HEM DE FER ENCARA MÉS GROSSA!

Mira els resultats de la cursa Posa’t la Gorra 2017

UN PROJECTE SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

A Catalunya es diagnostiquen uns 200 casos nous de càncer infantil anuals (0-14 anys) i és la primera causa de mortalitat en nens i nenes de 5 a 14 anys i la segona causa dels 15 als 24 anys, després dels accidents. La supervivència de càncer infantil ha arribat actualment al 77% a Catalunya i Espanya.

POSA’T LA GORRA

La campanya «Posa’t la gorra!» es fa per sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia. És a la vegada la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que es duem a terme a través d’AFANOC i especialment per subvencionar la Casa dels Xuclis. «Posa’t la gorra» es fa en diferents ciutats: Barcelona, Port Aventura, Molins de Rei, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Lleida… i el 17 d’abril de 2016 es va fer a Balaguer per primera vegada.

AFANOC

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), busca solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil. La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen problemes a les famílies que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat. Aquesta associació van posar en funcionament l’any 2010  la casa dels Xuklis.

LA CASA DELS XUCLIS

La Casa dels Xuklis és una casa d’acollida per als infants amb càncer i les seves famílies que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament a Barcelona. Donen allotjament gratuït (25 apartaments individuals) i altres serveis assistencials a totes les famílies. El 20 % dels allotjats anualment són de la província de Lleida i molts de la comarca de la Noguera.

Mira els vídeos de Posa’t la Gorra 2017

Cursa 2017

Aquestes són les xifres del total de les donacions de tots els que heu col·laborat amb la festa solidària per al càncer infantil.

Cartells informatius

Notícies

Des de la Comissió Organitzadora us donem les gràcies un any més per participar a la diada “Posa’t la Gorra!”. Sabem que és un esforç per part vostra, però aquest acte de col·laboració és molt important per ajudar-nos a fer difusió de totes les activitats, doncs ens seria impossible fer-les sense vosaltres.  Ens veiem el dia 6 de maig!

Patrocinadors:

ESCUT OFICIAL OS DE BALAGUER
Vertical

Organitzadors: