Espai lúdic amb més de 100 activitats que configuren la Fira dels Somnis.

Programa d’activitats pròximament

FORMULARI D’IMPLICACIÓ

Nom de l’entitat/club/associació/comerç

Persona de contacte

Email

Telèfon

Tipus de col·laboració
ACTIVITATVOLUNTARIATREGAL PER SORTEIG

Observacions

COM PODEU IMPLICAR-VOS: VOLUNTARIAT

TIPUS DE VOLUNTARIAT:

  • VOLUNTARIAT DE SUPORT A LA FIRA DELS SOMNIS
  • VOLUNTARIAT DE SUPORT ORGANITZATIU

Totes les activitats s’organitzaran gràcies a la implicació de les entitats, clubs, associacions, col·lectius i voluntariat.

SÓC UNA EMPRESA, COM PUC COL•LABORAR?

Les empreses, entitats o particulars que vulguin col•laborar econòmicament o amb detalls en aquesta causa ens poden fer arribar la seva proposta de col•laboració incorporant el logotip per tal que sigui present en tots els espais i publicacions de difusió de Posa’t la gorra, Balaguer 2021. Des de la comissió organitzadora oferim la possibilitat que qualsevol empresa que subvencioni una quantitat superior als 300 € disposarà d’una pancarta de 2 metres x 1 metre que editarem des de l’organització i que s’ubicarà a les baranes del pont Nou una setmana abans del dia 10.

Les empreses que ja van col•laborar l’any passat, tan sols cal que realitzin un donatiu mínim de 25 €.

Al mateix temps us recordem la possibilitat de desgravar a Hisenda les donacions que ens puguin fer d’acord amb la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives.

Barana de la Generositat Posa’t la Gorra 2019.

La gorra serà l’element identificador de la festa i l’única condició que es demanarà per poder participar en qualsevol activitat de la Fira. Posar-se la gorra ha de ser un fet solidari que ens faci a tots iguals i per tant hauria de ser un compromís de tots (comissió, responsables, voluntaris, autoritats, assistents…) el comprar-la i portar-la durant la Fira.

“EL PASSEIG DELS POBLES”

Vol ser un espai que aculli els diferents pobles i municipis que vulguin col·laborar en la diada la campanya Posa’t la Gorra a Balaguer.

Cada poble pot realitzar tallers o activitats adreçades als infants i joves amb el suport d’associacions, col·lectius, clubs, AMPES… sota l’aixopluc del respectiu Ajuntament que també podrà disposar d’un espai per promocionar el seu patrimoni natural, cultural i artístic.

La Fira dels Somnis acull diferents tipologies d’activitats:

icona1

TALLERS I JOCS POPULARS DE PETIT FORMAT per a grups de menys de 20 persones. Són els majoritaris i els podem trobar en els tres espais de la Fira.

ESPAI DELS ESPORTS per poder practicar un esport concret: futbol, bàsquet, tennis, petanca, tennis taula…

TALLERS DE DEMOSTRACIÓ que incorporen una actuació que anima a participar els assistents. S’inclouen diferents balls, salts de cavall, quads…

ACTIVITATS DE GRAN FORMAT per a més de 40 persones, amb propostes variades.

ACTIVITATS DE GRAN GRUP DE MÚSICA I ANIMACIÓ amb escenaris i espais amb actuacions musicals infantils, de colles (gegantera, grallera, bastoners, grups de batucada…) i altres.