Curses de 5 i 10 km  i caminada popular de 3 km pel terme i carrers de Balaguer, amb sortida al carrer Pere III i arribada pel pont Nou davant estàtua Gaspar de Portolà. Sortides esglaonades, a partir de les 10 h., amb les curses; i a les 10:10h. la caminada popular.

Aquí podreu consultar les classificacions de la cursa 2019:

RESULTATS

REGLAMENT

Les curses es celebraran el diumenge 11 d’octubre amb sortida a les 10:00h. al c/ Pere III , i es donarà com a tancada a l’1h. d’haver començat.

Oberta a tothom, amb ganes de vèncer qualsevol de les distàncies proposades, 10km, 5km i 3km.

El recorregut de les curses, totalment urbà i sense trànsit de vehicles; es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui el participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging, footing o caminant; sempre respectant el temps màxim d’una hora per cobrir els diferents circuits.

El preu d’inscripció per participar-hi serà de 10 €. Per participar-hi serà imprescindible dur la gorra identificativa de la jornada, i el pitral numerat amb el corresponent xip de control.

Els participants podran formalitzar les inscripcions a qualsevol de les curses/marxa en dues modalitats diferents :

Presencials, en quasevol dels següents punts oficials: Regidoria d’esports i casal Lapallavacara.

Online, on es recollirà el dorsal/xip i la gorra a la Regidoria d’esports, administració de la piscina coberta, en horari de dilluns a divendres de les 7:00 a les 14:00h o de les 16:45 a les 19:15h. També el mateix dia, l’organització habilitarà una carpa per recollir la gorra i pitral als que prèviament no ho hagin pogut fer.

No es farà entrega del material, fins que es confirmi el pagament de la inscripció.

A efectes d’assegurança i responsabilitat, els participants nascuts al 2011 i posteriors caldrà que vagin acompanyats d’un adult durant el transcurs de la marxa o recorregut. Aquesta persona responsable haurà d’identificar-se a l’apartat d’observacions del formulari d’inscripció, en el cas contrari es donarà per nul·la la inscripció.

La participació a la cursa garanteix disposar de serveis alternatius i annexos a la mateixa; descarrega de diploma commemoratiu personalitzat, amb nom i temps oficial; foto i vídeo d’arribada i accés a l’àlbum de la cursa amb un extens recull de fotos. També l’accés a la Fira dels Somnis, amb tallers i zona lúdica habilitada en els espais contigus a l’arribada i actuacions varies que amenitzaran el matí de la jornada.

S’habilitaran zones varies d’estacionament el màxim properes al punt de sortida, servei de guarda-roba al punt de sortida; i la piscina coberta municipal, amb el servei de vestidors i dutxes per qui ho necessiti.

Els participants trobaran avituallaments durant la cursa, cada 2’5 km i al finalitzar la mateixa.

L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa, però queden exempts les cobertures per lesions derivades de la mateixa acció.

 

Les inscripcions es tancaran el dia 8 de maig , o quan s’arribi a 7.000 participants. No es permetran inscripcions el mateix dia a cap de les modalitats de cursa/marxa.

 

Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l’organització, que serà inapel·lable.

Per a més informació truqueu al 973 45 09 15, en horari de dilluns a divendres; de les 7:00 a les 14:00h o de les 16:45 a les 19:15h.

RECORREGUTS 

RECORREGUT 3 KM

RECORREGUT 5 KM

RECORREGUT 10 KM

BUTLLETA D’INSCRIPCIONS

OBRIREM INSCRIPCIONS EL DIA 1 DE MARÇ

INFORMACIÓ  GENERAL.

El preu d’inscripció és de 10€; inclou gorra, dret a samarreta i pitrall. Independentment que vulguin o no samarreta o participar o no a la cursa, el preu és fix.

Hi ha varis punts de venda de gorres:

  • Als comerços, on només podràs adquirir la gorra sense dorsal ni samarreta
  • Als punts oficials d’inscripció, de forma complerta, amb dorsal i gorra, com seran el casal d’entitats Lapallavacarai la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta.

 

INSCRIPCIONS PRESENCIALS. (INDIVIDUALS)

A les botigues i comerços – podran adquirir la gorra, i el mateix comerç els hi facilitarà un targetó  que serà bescanviable als punts de venda oficials per la samarreta i el pitrall.

Els punts oficials hauran de fer tot el procés d’inscripció a la web, independentment que vinguin amb el resguard de compra del comerç o no; ja que s’hauran d’entrar les dades del/s participant/s a la base de dades i s’haurà d’omplir en la seva totalitat el formulari; destacant en l’apartat d’observacions de detallar el número de dorsal que se li entregarà al participant i en els casos dels menors, el nom de l’adult que es farà càrrec i responsable de la seva participació.

Es important, ja que serà la forma de discriminar si s’ha entregat el dorsal o no, que serà el fet de saber que aquella persona ja està registrada, pagada i inscrita.

Als punts oficials tindran dorsals de totes les curses i samarretes de totes les talles, tots els interessats podran fer les inscripcions al punt que més desitgin.

INSCRIPCIONS ONLINE. (INDIVIDUALS)

Totes les inscripcions personalitzades online es canalitzaran directament al departament d’esports, informant de l’horari de recollida i tb de que poden passar a recollir la seva gorra i el seu dorsal al l’administració de la piscina coberta; o en cas contrari el mateix dia de la cursa/marxa durant dues hores abans de la inscripció. Obligatòriament, s’hauran de pagar les inscripcions online per la plataforma virtual; però en el cas que no es trobin pagades, s’hauran de liquidar en el mateix moment de recollida en metàl·lic o per TPV.

INSCRIPCIONS GRUPS/ENTITATS/AMPES/ESCOLES

Per norma, aquests grups es centralitzaran al CRP, on es facilitarà a l’entitat promotora un arxiu en EXCEL (.xls), amb les dades més significatives de la inscripció que hauran d’omplir; o per contra i en el pitjor dels casos, una relació en document per recollir les dades i que a posteriori s’entrarà al defintiu ja sigui des del mateix CRP o qualsevol dels altres dos punts d’inscripció (Lapallavacara i Esports)

Un cop tinguin passades les dades a l’arxiu, aquestes es faran arribar al departament d’esports: esports@balaguer.cat; que distribuirà els números de pitralls per a cada un dels participants de la llista i les talles de les samarretes que hagin demanat.

Es farà un únic pack amb, les gorres, els pitralls i les samarretes, que retornarem al CRP perquè un representant del grup / AMPA / centre i/o col·lectiu ho reculli i després ho reparteixi entre els interessats.

INDIVIDUAL

COL·LECTIU

Comerç:

GORRA i targeta

Pagar en metàl·lic

Lapallavacara & Esports:

PITRALL

SAMARRETA

No paga res

Presencial a esports i/o lapallavacara

GORRA

PITRALL

SAMARRETA

Pagar metàl·lic o TPV

Online Web:

Pagar online

Esports:

GORRA PITRALL SAMARRETA

No paga res, confirmar pagament

CRP

Recull de dades i pagament en metàl·lic

*Per determinar.