INFORMACIÓ  GENERAL.

El preu d’inscripció és de 10€; inclou gorra, dret a samarreta i pitrall. Independentment que vulguin o no samarreta o particpiar o no a la cursa, el preu és fix.

Hi ha varis punts de venda de gorres; als comerços, on només podràs adquirir la gorra sense dorsal ni samarreta; i als punts oficials d’inscripció, de forma complerta, amb dorsal i gorra, com seran el casal d’entitats Lapallavacara i la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta.

 

INSCRIPCIONS PRESENCIALS. (INDIVIDUALS)

A les botigues i comerços – podran adquirir la gorra, i el mateix comerç els hi facilitarà un targetó  que serà bescanviable als punts de venda oficials per la samarreta i el pitrall.

Els punts oficials hauran de fer tot el procés d’inscripció a la web, independentment que vinguin amb el resguard de compra del comerç o no; ja que s’hauran d’entrar les dades del/s participant/s a la base de dades i s’haurà d’omplir en la seva totalitat el formulari; destacant en l’apartat d’observacions de detallar el número de dorsal que se li entregarà al participant i en els casos dels menors, el nom de l’adult que es farà càrrec i responsable de la seva participació.

Es important, ja que serà la forma de discriminar si s’ha entregat el dorsal o no, que serà el fet de saber que aquella persona ja està registrada, pagada i inscrita.

Als punts oficials tindran dorsals de totes les curses i samarretes de totes les talles, tots els interessats podran fer les inscripcions al punt que més desitgin.

 

INSCRIPCIONS ONLINE. (INDIVIDUALS)

Totes les inscripcions personalitzades online es canalitzaran directament al departament d’esports, informant de l’horari de recollida i tb de que poden passar a recollir la seva gorra i el seu dorsal al l’administració de la piscina coberta; o en cas contrari el mateix dia de la cursa/marxa durant dues hores abans de la inscripció. Obligatòriament, s’hauran de pagar les inscripcions online per la plataforma virtual; però en el cas que no es trobin pagades, s’hauran de liquidar en el mateix moment de recollida en metàl·lic o per TPV.

 

INSCRIPCIONS GRUPS/ENTITATS/AMPES/ESCOLES

Per norma, aquests grups es centralitzaran al CRP, on es facilitarà a l’entitat promotora un arxiu en EXCEL (.xls), amb les dades més significatives de la inscripció que hauran d’omplir; o per contra i en el pitjor dels casos, una relació en document per recollir les dades i que a posteriori s’entrarà al defintiu ja sigui des del mateix CRP o qualsevol dels altres dos punts d’inscripció (Lapallavacara i Esports)

Un cop tinguin passades les dades a l’arxiu, aquestes es faran arribar al departament d’esports: esports@balaguer.cat; que distribuirà els números de pitralls per a cada un dels participants de la llista i les talles de les samarretes que hagin demanat.

Es farà un únic pack amb, les gorres, els pitralls i les samarretes, que retornarem al CRP perquè un representant del grup / AMPA / centre i/o col·lectiu ho reculli i després ho reparteixi entre els interessats.

INDIVIDUAL

COL·LECTIU

Comerç:

GORRA i targeta

Pagar en metàl·lic

Lapallavacara & Esports:

PITRALL

SAMARRETA

No paga res

Presencial a esports i/o lapallavacara

GORRA

PITRALL

SAMARRETA

Pagar metàl·lic o TPV

Online Web:

Pagar online

Esports:

GORRA PITRALL SAMARRETA

No paga res, confirmar pagament

CRP

Recull de dades i pagament en metàl·lic

Esports:

GORRA

PITRALL

SAMARRETA

No paga res